Sper sa fie cu folos …

Ziua 2 – Paris, Atlanta

August 20th, 2010 Posted in Diverse, Excursii

Ne-am trezit, si grupul celor oropsiti de Air Chance dupa ce a luat micul de jun a pornit spre aeroport. Fara probleme a urmat un zbor de 9 ore spre Atlanta, totul ok, mi-a placut ca tot timpul au fost bauturi la discretie pe avion asa ca a trecut repede.

Am ajuns in Atlanta, cu un pic de frica-n san sa nu pierdem legatura spre Los Angeles, trecem de vama fara problema, fuga fuga prin aeroport, cred ca eram singuri care fugeau pe acolo, am ajuns sa ne pregatim de ultimul zbor.. cand surpriza… tanti din Paris nu ne-a rezervat locuri si mai erau 20 min pana pleca avionul. Bunnn mergem la o tanti draguta si gaseste un loc pt Moni la avionul de ora 16 si mie un loc de la ora 17, mda…. In fine… fuga fuga sa prinda Moni avionul si….. din nou, a ajuns fix cand au inchis poarta! Tot raul in bine ca se pare ca o alta tanti draguta a resit sa mai gaseasca un loc, asa ca am venit impreuna pe acelasi avion de la ora 17.

Prima impresie din US: multe tanti dragutze si amabile gata sa te ajute.

Pe avion Atlanta-LAX am ramas un pic surprins, totul este de vanzare si ii asa de usor, dai cardul si ii al tau. In tetiere erau “televizoare” cu touchscreen si cititor de carduri, care surpriza rulau Linux. Vrei sa vezi un film? 2 dolari. Vrei sa jozi Zuma? 5 dolari. Vrei sa asculti ultimul album de la Laidy Gaga? 3 dolari. Vrei suc? 2 dolari. Sau poate vrei pizza? 7 dolari. Totul la degetele tale.

 A doua impresie din US: totul e atat de simplu, doar trebuie sa dai cu cardul si ii al tau. Ah, v-am spus ca Bogdan a rezervat hotelul direct de pe iPhone in timp ce statea la coada sa urce pe avion?

Am ajuns insfarsit in LAX pe la ora 19 de unde Bogdan ne-a luat cu noua masina proaspat inchiriata si ne-a dus la hotel.

P.S. Doar in Budapesta am prin net gratis, restul totul ii pe bani! Dar bine inteles, dai cu cardul si il ai.

Post a Comment